Knud Erik Heissel A/S er et familieforetagende bygget op over 25 år

Knud Erik har sammen med sin hustru, – Kirsten bygget en stor vognpark op. De startede i 1979 med trange forhold, og en trækker, – i dag er det en meget alsidig virksomhed med en vognpark til 35 – 40 mio. kr.

Det hele startede med en enkelt trækker, som Knud Erik selv kørte, og en aftale med Gråsten Kommune om at køre dagrenovation. I dag råder virksomheden Knud Erik Heissel A/S 32 rullende køretøjer og 33 ansatte. Bygninger svarende til 2.000 m2, eget tankanlæg, værksted med grav og en nybygget 60t. vægt. Og ialt har vi ca. 6.000m2 lagerhotel fordelt i Broager og Gråsten.

Virksomheden i medierne:
Højresvingsulykker med cyklister har sat sine spor hos vognmændene. De frygter selv at havne i situationen. Derfor inviterede vognmand Knud Erik Heissel fra Gråsten onsdag 40 børn fra den lokale skole til et besøg i lastbilen.

Årets transportvirksomhed

I 2006 blev vi kåret til Årets Transportvirksomhed i Danmark, en titel vi og vores medarbejdere var, – og fortsat er meget stolte af.

Som begrundelse for valget udtalte dommerkomiteen dengang bla.:

“Det udslagsgivne var, at der er tale om en virksomhed, der på alle områder har fokus på overholdelse af love og regler, at der bevidst arbejdes med trafiksikkerhed og at medarbejderne er motiverede til at medvirke til god trafikadfærd.”

“Virksomheden har konstant fokus på produkt- og kvalitetsudvikling. Desuden leves op til kriterier som at have en veldreven virksomhed, der går efter snusfornuftige løsninger.”

“Kund Erik Heissel A/S har en klar ekspansionspolitik, blik for nye forretningsområder, løbende kvalitetsmålinger, trafiksikkerhedsarbejde på lokale skoler, service til fingerspidserne, moderne ledelsesprincipper og tilfredse medarbejdere,” lød det videre fra dommerkomiteen.

Samarbejdspartnere

Vi er medlem i brancheorganisation DTL(Dansk Transport & Logistik) Læs mere om DTL

Vi er medlem af Sønderjyllands Vognmandsforening.
Læs mere om SV

Vi er medlem i arbejdsgiverorganisationen Dansk Erhverv.
Læs mere om Dansk Erhverv

Containerudlejning

Vi tilbyder også udlejning og transport af containere til forskellige formål. Kontakt os for yderligere information.

Eget værksted

Knud Erik Heissel A/S har eget værksted, hvor vi har 3 udlærte mekanikere, som servicere alt vores materiel, vi er bla. specialister i vedligeholdelse og reparation af renovationsbiler. Vores værksted er også åbent for eksterne kunder, – så ring og få et godt tilbud.

Lagerhotel

Knud Erik Heissel A/S har 6000 m2 lager

Ingo tankanlæg

På vores store og lettilgængelige plads har vi et stort tankanlæg fra Ingo. Læs mere om Ingo - Klik her

Certificeret brovægt

På vores store og lettilgængelige plads har vi vægt, med mulighed for synsvejning. Vejning registreres via kort med stregkode. Manuel vejning udføres også.

ISO 14001

Knud Erik Heissel A/S er en meget miljøbevidst virksomhed, bla. derfor er vi ISO 14001 certificeret.
Se vores diplom
Læs mere om ISO 14001

Vi kan tilbyde følgende kørselsformer

Tip-trailer

Stenbil

Kranbil

Grusbil

Distribution

Dagrenovation

Den er udstyret med det mest moderne vejeudstyr, – koblet op på GPS, så vi har dokumentation for hvor, hvornår, og hvor meget vi har hentet.

Industrirenovation

Vi kører industrirenovation i hele Sønderjylland, så kontakt os for en aftale, som sikrer din virksomhed en optimal og miljøvenlig affaldshåndtering.

Kurerbil

Vi tilbyder kurerkørsel i både ind og udland, med afgang efter senest 30 minutter.
Vi indsamler organisk affald i hele sønderjylland som bliver kørt direkte til et biogas anlæg.
Vi kører træpiller ud i hele sønderjyland med lev. med truck.